12 Mayıs 2012 Tarihinde Bursa Eczacı Odası Başkanları'na Teşekkür ve Plaket Töreni Gerçekleştirildi

12 Mayıs 2012 tarihinde "Dünden Yarına Eczacılık" konulu panelin ardından düzenlenen plaket töreni ile 8. Dönemden itibaren Bursa Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanları Ecz.A.Nejat Vardar, Ecz.Bener Özcan, Ecz.Mahir Soyer, Ecz.Özden Mutlu, Ecz.Hüseyin Yüksel, Ecz.Zerrin Soysal, Ecz.Kemal Yenikale, Ecz.Deniz İçer, Uzm.Ecz.Kıvanç Atmaca'ya, 24. Dönem Bursa Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz.Cihat Türksever ve Yönetim Kurulu Üyesi Ecz.H.Demet Karakız'a, 24. Dönem Bursa Eczacı Odası Denetleme Kurulu Üyeleri Ecz.M.Ender Cander, Ecz.İlknur Dilek Yaylalı Öner, Ecz.Sibel Fırat'a ve Onur Kurulu Başkanı Ecz.Ayşen Z.Heper'e ve 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinliklerine katkılarından dolayı Bursa Ecza Koop Yön.Kur.Başkanı Ecz.Ebubekir Beyri'ye plaketleri takdim edildi.

12 Mayıs 2012     Okunma Sayısı : 4005