Bursa Eczacı Odası Yatan Hasta Bürosu'nun Açılışı Gerçekleştirildi

Değerli Meslektaşlarımız,

2000 Yılı'ndan itibaren Uludağ Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde faaliyetini sürdüren Yatan Hasta Bürosu'nun yeni dizaynıyla bugün yapılan açılış törenine katılımlarıyla bizleri onurlandıran Sayın U.Ü Rektörü Prof.Dr.Kamil Dilek, U.Ü. Rektör Yardımcıları, Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Mustafa Güllülü,Tıp Fak.Dekan Yardımcıları, U.Ü.Arş. ve Uyg.Hast. Başhekimi Sayın Doç.Dr.Tahsin Yakut, Başhekim Yardımcıları, U.Ü.Tıp Fak.Öğretim Üyeleri, Araştırma Görevlileri, Eczacıları, Hemşireleri, Yardımcı Sağlık Personelleri, Hastane Sekreteryası ve siz sevgili eczacı dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Bursa Eczacı Odası Yatan Hasta Bürosu hizmet vermeye başladığı yıllarda B.U.T.'nda anılmayan bu hizmet Bursa Eczacı Odası'nın geçtiği yasal süreçler ve kamu müfettişlerinin olumlu raporları sonucu B.U.T.'nda tanınmış ve bugünlere gelinmiştir. Bugünlere varılmasında sevgili meslektaşlarımıza ayrı bir teşekkür etmemiz gerekiyor:İlaçların satış vadesini, iskontosunu önemsemeden reçeteleri kabul ettiler; gün geldi adeta birer Büro personeli gibi küpür kestiler, koli taşıdılar, Büro'da bizzat diğer meslektaşları adına çalıştılar. Üniversite öğretim üyeleri, hemşireleri, personelleri Büro'yu kendi işyerleri gibi korudular ve geliştirdiler.

Bursa Eczacı Odası Yönetim Kurulu olarak meslektaşlarımızla daha iyi günleri hep birlikte yaratacağımıza olan inanç ve güvenle emeği geçen herkese en derin saygılarımızı sunarız.

Açılış fotoğrafları için tıklayınız


20 Nisan 2011     Okunma Sayısı : 1510