Büyük Eczacı Mitingi Hakkında

27 Kasım Pazar günü 13:00-17:00 saatleri arasında Ankara’da düzenlenecek Büyük Eczacı Mitingi’ne katılacak ve Bursa'dan yola çıkacak otobüsler Pazar sabahı 08:00-10:00 saatleri arasında, Ankara girişinde olacaktır. otobüsler için buluşma noktası Gölbaşı çıkışına girmeden şehir merkezine dönüldükten sonra varılan outlet mağazalar ve villaların bulunduğu alan olacaktır. Miting katılımcılarımız için 1 Miting önlüğü, 1 şapka, 1 düdük ve 1 yağmurluk, Kumanya (sandviç, kek, elma, meyve suyundan oluşan), su hazırlanmıştır. 

Karşılama noktasında seyyar tuvalet; Miting alanında tuvalet, su istasyonları ve ambulans mevcut olacaktır. 

Karşılama noktasından Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne otobüslerle gidilecek ve bu noktadan yürüyerek miting alanına girilecektir.

Katılımcıların, miting alanına girişi öncesinde Emniyet tarafından gerçekleştirilecek ön arama ve arama işleminin seri şekilde ilerleyebilmesi için, miting alanına giderken, miting malzemesi dışında mümkün olduğu kadar az ve hafif kişisel eşya getirilmesi; büyük çanta, metal eşya, powerbank gibi malzemelerin bulundurulmaması çok önemlidir. (Bu eşyaların otobüslerde veya araçlarda bırakılmasını, miting alanına getirilmemesini önemle hatırlatırız.)

Arama noktalarına girilmeden önce, kamelyaların bulunduğu alanda Mitinge kendi imkanıyla gelen katılımcılar için miting malzemesi, kumanya ve slogan lolipopu verilecektir.

Mitinge katılım sağlayacak tüm meslektaşlarımızın, yanlarında eczacı olduklarını gösteren, Eczacı Kart, Eczacı Kimlik Kartı, kartvizit gibi bir belgeyi bulundurmaları önemlidir.

13:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Büyük Eczacı Mitingimizin bitiminde, tüm katılımcılarımızın desteği ile alandaki atıkların temizlenmesi ve alanın temiz bir şekilde bırakılması sağlık hizmeti sunan biz eczacıların çevreye gösterdiği duyarlığının ifadesi olarak önemli ve kıymetlidir.


25 Kasım 2022     Okunma Sayısı : 817