VM Medical Park Bursa Hastanesi ile İndirim Sözleşmesi İmzalanmıştır. (Güncellendi)

VM Medical Park Bursa Hastanesi ile indirim sözleşmesi (1 yıl süreli) imzalandı.  İmza töreni 25 Temmuz 2019 tarihinde Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Adnan Erakın ve bölge temsilcimiz Ecz. Lokman Güldürmez ile VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, Genel Müdür Yardımcısı Esra Molla, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Murat Saylık, Mesul Müdür Op. Dr. İdris Ahmet Çakır, Anlaşmalı Kurumlar Müdür Yardımcısı Alper Bilir'in katılımları ile gerçekleştirildi.

 

İndirim sözleşmesinde SGK güvencesini kullanmayan/olmayan SGK'nın karşılamadığı işlemlerde Oda’mız üye/çalışan ve 1. derece (anne, baba, eş ve çocuk) yakınlarına; hastanenin cari fiyatları üzerinden, SGK güvencesini kullanan Oda’mız üye/çalışan ve 1. derece (anne, baba, eş ve çocuk) yakınlarına ise hastane hizmetlerinde hastadan alınan fark ücreti üzerinden, aşağıdaki indirim oranları cetvelinde belirtilen oranlarda indirim uygulanacaktır.  İlaç, tıbbi sarf malzeme, özellikli malzeme ve sigorta katılım payı üzerinden indirim uygulanmaz. 

Doğum, sünnet, estetik, diş ve özel otelcilik hizmetleri indirim kapsamında değildir.

İndirimlerden yararlanılabilmesi için Oda’mız üye/çalışan ve 1. derece (anne, baba, eş ve çocuk) yakınlarının üye kartı ya da oda belgesi ve resmi kimlik belgesi ibraz etmeleri gerekmektedir.

Geliş Tipi

Hizmet Grupları

Sosyal Güvencesi Olan (SGK)

Sosyal Güvencesi Olmayan (Ücretli)

 
 

Uzm.Dr. İndim%

Öğretim Üyesi
İndirim%

Uzm.Dr. İndim%

Öğretim Üyesi
İndirim%

 
 

Ayaktan

Muayene

25

25

15

15

 

Tetkik ve Tedavi Hizmetleri

25

25

15

15

 

Yatarak

Ameliyat / Medikal Tedavi

15

15

15

15

 
 


18 Temmuz 2019     Okunma Sayısı : 2196